Portfolio

Uppdaterad 2006-10-07 00:12 av Christoffer Lilja

Under min tid som webmaster har jag skapat en del hemsidor. På denna sidan samlar jag de flesta av dem som är och har varit seriösa arbeten.

Verandan.se

Skärmavbildning av http://verandan.se http://verandan.se
Större bild
Utvecklad: November 2006
Teknik: PHP/XHTML/CSS/JavaScript

Medarbetare: Text och bilder av Mattias Olsson.

Kommentar: Min vän Mattias fader behövde en hemsida för att kunna visa upp vad han gjort för att enklare få nya kontrakt och kunder.

Torsby Paintball HB

Skärmavbildning av http://torsbypaintball.se http://torsbypaintball.se
Större bild
Utvecklad: Våren 2006
Teknik: PHP/XHTML/CSS

Medarbetare: Figurerna har gjorts av Erik och de flesta texterna är skrivna av Mattias Olsson.

Kommentar: Under våren 2006 träffade jag en Mattias Olsson. Han hade en massa idéer som han ville förverkliga. Den första sidan i vårt sammarbete blev denna hemsidan för hans nystartade paintball företag.

Studiebok

Skärmavbildning av http://studiebok.se http://studiebok.se
Större bild
Utvecklad: 2005/2006
Teknik: ASP/XHTML/CSS

Medarbetare: Jag fick en layout i ett photoshop dockument som jag fick modifiera rätt fritt. Feedback fick jag från Petter Killander under tiden som jag utvecklade sidan.

Kommentar: Årskiftet 2005/2006 fick jag i uppgift av Petter Killander att utveckla en sida där främmst studenter ska kunna byta böcker. En av de svårare delarna var att kontrollera överallt så att inget fel skrevs in i formulären och i sådana fall varna användaren.

Jönköpings OK

Skärmavbildning av http://jonkopingsok.nu http://jonkopingsok.nu
Större bild
Utvecklad: 2004/2005
Teknik: ASP/HTML/CSS

Medarbetare:Allt på denna sidan har jag skapat själv. Feedback på mitt arbete fick jag från en klubbmedlem men det var väldigt mycket fritt arbete :)

Kommentar: Detta är mitt första riktigt stora projekt och det märks en hel del i koden. Jag hade inte riktigt koll på XHTML och CSS så layouten består utav tabeller. Ramarna på sidan var ett krav från klubben då de var rädda att den stora rubrikbilden skulle ta för lång tid att ladda varje gång. Det finns en hel del avancerade funktioner på denna sidan såsom RSS, RSS läsare som lägger andras nyheter på JOKs startsida, internsida med medlemshantering, uppladdning och hantering av bilder, möjlighet till att skriva nyheter, m.m.